Contact 2019-04-25T15:43:24+00:00

Formular de contact

Îți stăm la dispoziție pentru asistentă și consiliere specializată în timp real.


Contact

Adresă showroom Oasis

Șoseaua Viilor 14,sector 5,București

Program showroom Oasis

Luni-Vineri: 07-16

Sâmbătă:închis

Duminică:închis

Întrebări frecvente

 Este simplu și ușor să comanzi de la Oasis Accesorii:
* Telefonic: Suni la 0724.218.337 și împreună cu noi alegi produsele pe care dorești să le comanzi.
* Email: Ne poți trimite un email la adresa: contact@oasisaccesorii.ro cu produsele pe care le vrei și datele pentru livrare/facturare.
* Online: Pentru a cumpăra produse prin intermediul coșului de cumpărături este suficient ca în pagina de produs sau în paginile cu rezultatele căutărilor să folosești butonul “Adaugă în cos”. Pentru finalizarea comenzilor trebuie să accesezi coșul tău, să completezi datele de livrare și să trimiți comanda.
Notă: Indiferent de metoda de comandă aleasă, se înțelege în mod tacit că sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.
* Tranportul pentru comenzi mai mici de 350 RON este de 20 RON .Comenzile de peste 350 RON beneficiază de transport gratuit .
Notă: Durata de livrare este cuprinsă între 2 și 3 zile (cel mult).

 Este simplu și ușor să plătești produsele comandate de la OasisAccesorii:

* Modalitățile de plată : ramburs curier .
Notă: Toate comenzile plătite online cu cardul, sunt securizate.

 Curierii noștri vor transporta și livra comanda dumneavoastră, astfel încât produsul comandat să ajungă în condiții optime.
Dacă livrarea se face la domiciliu și nu găsim pe nimeni acasă,  revenim la altă ora și dacă nici în acest caz nu este nimeni prezent, vă contactăm telefonic și stabilim o altă zi de livrare.
Da,livrăm în toate județele și orașele din România.
Toate comenzile pentru care nu s-a confirmat încă plata, sunt considerate inactive, și în concluzie, sunt considerate automat anulate până la momentul când se face dovada plății. Comenzile deja plătite se pot anula, dar cu minim 24 de ore înainte de dată de livrare. Contravaloarea aferentă comenzii este rambursată pe card, în contul bancar sau PayPal, în funcție de caz. Nu se rambursează contravaloarea pentru comenzile anulate cu mai puțin de 24 de ore înainte de livrare.

error: