Despre noi 2018-06-25T08:37:38+00:00
accesorii

Despre noi

“Oasis Accesorii Florale este un furnizor și un distribuitor de elită al produselor tradiționale și inovative în domeniul florariilor. Cu o experiență în lumea floristică din anul 2007, am adus pe piața din România, o gama variată de produse și accesorii pentru flori. Suntem principalul importator de bureți și accesorii florale de cea mai bună calitate, fiind inclusiv distribuitori oficiali Oasis Germania. Suntem lideri pe piață și continuăm să încântam cu ultimele apariții în domeniu, aducând produse de calitate din Polonia, China, Germania și Olanda. Ne-am dezvoltat o vastă rețea comercială și ne-am creat un renume important pe piață. Experiența și profesionalismul ne-au format pentru a veni în întâmpinarea dorințelor clientului, dorințe care nu mai au nici un „secret” pentru noi! “

Oasis Accesorii

Misiunea noastră

Facem totul din pasiune și dragoste pentru flori și ne dorim să devenim principala dumneavoastră opțiune, atunci când vine vorba de accesorii florale! Avem o vastă experiență în lumea floristică și am adus pe piață din România o gama variată de produse și accesorii pentru flori. Va oferim o gama largă de articole și accesorii de cea mai bună calitate și dispunem de creativitate și imaginație! Experiența și profesionalismul ne-au format pentru a deveni lideri pe piață! Vorbim limbajul florilor și va furnizăm tot ceea ce este necesar pentru ca ideile dumneavoastră să devină realitate!

Oasis Accesorii

Accesoriile potrivite.
Rezultate excepționale.

Comandă acum produsele noastre! Alege creativitate și calitate fără compromisuri! Alege OasisAccesorii!

VEZI ACUM!

Îți punem la dispoziție o gama variată de cutii confecționate din materiale de cea mai înalta calitate. Cutiile de la OasisAccesorii se remarcă prin calitatea materialelor din care sunt confecționate.

Dispunem de o gama variată de jardiniere și ghivece de flori în diverse dimensiuni și modele. Alege un plus de culoare, design și simetrie pentru florile tale! Alege ghivecele  florale de la OasisAccesorii!

Ambalajele OasisAccesorii au un design deosebit fiind confecționate din materiale de  calitate superioară.La noi găseșți tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma buchetele  în adevărate opere de artă!

0
Clienţi mulţumiţi
0
Produse vândute
0
Livrări la nivel național
accesorii

Suntem aici pentru a-ți ajuta afacerea să crească!

Prin produse profesionale de cea mai înaltă calitate, Seriozitate & Punctualitate!

Începe acum!

Suntem distribuitori la nivel național al produselor Oasis.

error: