Termeni si condiţii 2018-07-16T12:17:29+00:00

Termeni și condiții

Utilizarea site-ului de comerț electronic www.oasisaccesorii.ro implică acceptarea prezentilor termeni și condiții.

Acest site este proprietatea a SC OasisAccesorii SRL.

COPYRIGHT
Întregul conținut al acestui site www.oasisaccesorii.ro-imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi,programe și alte date-este proprietatea al SC OasisAccesorii SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.Folosirea fără acord a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

LEGĂTURI
SC OasisAccesorii SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site(legături de natură comericiala sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII
În cazul în care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de SC OasisAccesorii SRL dar nu și alte despăgubiri. SC OasisAccesorii SRL se obligă să returneze sumele încasate în termen de 30 zile conform prevederilor legale.Valoarea maximă a obligațiilor SC OasisAccesorii SRL față de orice client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de SC OasisAccesorii SRL de la acest client. Conform legislației, clientul are dreptul de a returna un produs într-un interval de 10 zile de la momentul primirii acestuia. Clientul este obligat să suporte costurile de returnare. Pentru acceptarea returnării unui produs, clientul se obligă să expedieze produsul împreună cu ambalajul acestuia și oricare alt accesoriu însoțitor și să atașeze alături de produs toate documentele emise de SC OasisAccesorii SRL. În condițiile în care coletul returnat nu este complet, SC OasisAccesorii SRL are dreptul de a refuză ridicarea acestuia.

GREȘELI DE TIPĂRIRE
În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

GARANȚII
SC OasisAccesorii SRL garantează pentru calitatea produselor și a serviciilor.

TAXE SUPLIMENTARE
Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuieli de expediție și/sau încasare. SC OasisAccesorii SRL nu percepe nici o taxa suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxa percepută în plus fără o înțelegere comună între părți, clientul se poate adresă imediat societății.

CONDIȚII LEGALE
www.oasisaccesorii.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE
Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.oasisaccesorii.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între SC OasisAccesorii SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții clientul își asumă în
totalitate conținutul acestui text.

error: